TYVERIALARM

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

En erhvervsalarm der sikrer din virksomhed

Det er aldrig rart, når der har været fremmede i ens virksomhed. Ting er blevet stjålet, men den værste følelse er ofte invaderingen af ens intimsfære, især hvis der samtidig har været hærværk.

En alarm skaber tryghed blandt medarbejderne, hvilket medfører større arbejdsglæde. Samtidig vil en erhvervsalarm gøre dig bedre sikret imod indbrud.

Hos Almsten Sikring tilbyder vi intelligente løsninger inden for erhvervsalarmer, som har smarte integreret apps og kan integreres med andre systemer. Alle vores intelligente løsninger er automatisk tilknyttet alarmcentralen Den Jyske Kontrolcentral A/S.

Case

Almsten Sikring sørger for, at ISOfilm føler sig trygge og er godt forsikret, hvis uheldet skulle være ude. Vi servicerer og kommer så snart de har brug for os – tryghed uden bekymringer.

Vanderbilt

Vanderbilt SPC er en intelligent, globalt anerkendt og moderne tyverialarm. Alarmen er ideel til både simple og dybt avancerede opsætninger.

Som en del af løsningen får I SPC Connect, som er en brugervenlig kontrol- og indikationsplatform på mobilen. I kan tilgå SPC Connect uanset, hvor I befinder jer. Med SPC Connect kan I eksempelvis få livekamera-opdateringer, konfigurere bruger og opgaver, kontrollere jeres Vanderbilt alarm fra distance og slå alarmen til og fra.

For at minimere fejlalarmer bruger rumføleren altid kombinationsdetektor. Det betyder, at både passiv infrarød, som registrerer temperaturændringer og en mikrobølge skal aktiveres før alarmen går.

Alarmanlægget fås som wireless- eller kabelløsning. Hvad vi foretrækker, kommer an på situationen. Derudover kan SPC let integreres med andre systemer fx KNX, videoovervågning m.m.

Vi hører gerne om jeres behov og rådgiver, så vi sikrer, at I får den bedste løsning.

Med et Vanderbilt alarmsystem får I et brugervenligt og kvalitetssikret alarmsystem.

Ajax

Ajax er det mest prisvindende alarmsystem i Europa. Det er en smartalarm med simpel og hurtig opsætning, som kan dække et stort areal og flere etager. Den kommunikerer trådløst til forskellige enheder – tyverialarm, brandalarm og Smarthjems funktioner.

I kan styre alarmen via et kontrolpanel, som er en app til mobilen eller computeren.

Alarmsystemet kan let integreres med en videoovervågning i samme app. Vi foretrækker den løsning fremfor fotobekræftelse, da I her kan slå op i videoovervågningen og se hændelsen live.

Er I i tvivl om hvilket alarmsystem der passer bedst til jer og jeres virksomhed?

Så kommer vores specialister gerne på besøg og rådgiver jer til den sikreste løsning.

Certificeringer

Vi er ISO-9001-certificeret og vores alarmsystemer er F&P-godkendte (Forsikring & Pension). En F&P-godkendelse betyder, at forsikringsselskaberne har godkendt alarmen og dermed dækker, hvis uheldet skulle være ude.

Derudover er vi Vanderbilt-certificeret, som gør, at vi har direkte kontakt til producenten og dermed adgang til den nyeste viden om produkterne.

En intelligent løsning til jeres behov

Har du brug for en ny erhvervsalarm eller skal den gamle udskiftet?

Hos Almsten Sikring tilbyder vi kundetilpasset løsninger med de bedste produkter på markedet og et arbejde udført i høj kvalitet – kontakt os til en uforpligtende snak.

Telefon: 70 25 22 51

Mail: as@almstensikring.dk