TYVERIALARM SIKRER DIN EJENDOM ELLER FORRETNING

Det er aldrig rart, når der har været fremmede i ens virksomhed, og slet ikke i ens hjem. Ting er blevet stjålet, men den værste følelse er ofte invaderingen af ens intimsfære, især hvis der samtidig har været hærværk.

Derfor kan en tyverialarm både i virksomheden og i hjemmet give mere tryghed i ens hverdag, især i en butik, hvor tyveri, hærværk og overfald kan ske, når medarbejderne er på arbejdet. Overfald kan også ske i et privat hjem, men et AIA-anlæg er primært en tyverialarm, der beskytter imod indbrud, men du kan tilkøbe en overfaldsalarm.

Ikke det du søgte efter? Se alle vores ydelser her

Vi tilbyder enhver form for AIA tyverialarm

Almsten Sikring er et alarm- og overvågningsfirma, der har en bred vifte af smarte og sikre løsninger på enhver form for tyverialarm til virksomheder, men også private kunder, i for eksempel Randers, Djursland og Århus.

​Vi har mange års erfaring inden for området og har derved et stort kendskab til de forskellige muligheder og produkter, der er på markedet. Dertil kommer, at vi er ISO9001-certificeret, ligesom enhver tyverialarm fra os er F&P-godkendt (Forsikring & Pension, der tidligere hed Skafor).

Vi skræddersyr din tyverialarm så den passer til dig​

Vi er bevidste om, at ingen kunder er ens, og derfor skræddersyr vi vores løsninger til den enkelte kunde og dennes behov. Men vores basispakke består af tyverialarm, kontrolcentral med et GPS-modul, dataforbrug på simkort, overvåget transmission og et webmodul til kontrolcentret. Det betyder, at billederne af en eventuel gerningsmand automatisk overføres til kontrolcentret fra din tyverialarm.