ALARMSYSTEM

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

ET ALARMSYSTEM SKABER TRYGHED I HVERDAGEN

Indbrud, tyveri og hærværk kan medføre usikkerhed og utryghed i hverdagen, uagtet om det sker i virksomheden eller i hjemmet. Dertil kommer, at det kan koste mange ressourcer for en virksomhed, selvom det stjålne bliver erstattet af forsikringen. I værste fald kan en virksomhed blive uarbejdsdygtig i flere dage. Her kan et professionelt alarmsystem hjælpe.

​Et effektivt alarmsystem nedsætter riskoen for indbrud, tyveri og hærværk, ligesom det også kan være en sikkerhed imod overfald. Og skulle der alligevel blive indbrud, vil det sikre, at tyven forlader stedet hurtigst muligt.

trådløs alarmsystem almsten sikring

VORES ERFARING SIKRER DIG ET PROFESSIONELT ALARMSYSTEM

Almsten Sikring har mere end 25 års erfaring med overvågningsystemer og alarmsystemer som AIA-anlæg og ITV-anlæg. Og vi kan kommer overalt i blandt andet Randers, Århus og Djursland for at installere et moderne og effektivt system.

​Alt efter dine behov, ønsker og krav, kan vi finde frem til det rette system for dig. Vi kan blandt andet tilbyde smarte systemer med funktioner som automatisk indbrudsalarm (AIA), integreret AIA- og ADK-system, trygheds- og overfaldsalarm og meget mere.

​Vi kan også montere et system i enhver størrelse, hvilket kan være lige fra 4 zoner til 256 zoner på flere lokationer, hvilket gør, at vi også kan tilbyde sikkerhed og et alarmsystem for store virksomheder. Og vores sikkerhedsprodukter er altid af den højeste kvalitet. Derfor er vi naturligvis ISO9001-certificeret, og vores alarmsystem er F&P-godkendt (Forsikring & Pension, der tidligere Skafor).

VI KAN OVERFLYTTE DIT NUVÆRENDE SYSTEM TIL OS

Hvis du allerede har et alarmsystem i virksomheden eller i hjemmet, så overtager vi gerne dette, uden du behøver at bekymre dig mere om det helt. Vi sørger for overflytning og helt uden beregning.

KONTAKT OS