Almsten Sikring logo

TV-OVERVÅGNING

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

TV-OVERVÅGNING

Det er vigtigt, at du og dine medarbejdere føler jer trygge på arbejdspladsen – uden frygt for ubudne gæster. Man kan aldrig helgardere sig mod ubudne gæster, men man kan minimere risikoen ved hjælp af videoovervågning.

TV-overvågning er helt konkret kameraer der overvåger mod indbrud, hærværk, tyveri, personskader m.m. Overvågningen bruges når hændelsen er sket og gør det blandt andet lettere at finde gerningsmanden.

En video-overvågning til jeres virksomhed

Vi tilbyder en række kameraer, som har forskellige produktegenskaber og fordele, alt efter hvad I og jeres virksomhed har behov for.

Er der tale om et stort areal, som skal overvåges, vil det være ideelt at benytte motorstyret kameraer. Fordelen ved motorstyret kameraer er, at de drejer efter objektet og I får derfor en fuldovervågning af hændelsen. Ønsker I at få den bedste detektering, bør I investere i termiske kameraer, som kan måle temperatur og dermed finde frem til om det er et menneske der færdes på området.

Flere af vores kameraer kan også verificere, hvis f.eks. en medarbejder ryger et sted, hvor der ikke må ryges eller hvis én bil holder på parkering forbudt.

Vi forstår godt, at det kan være svært at finde ud af, hvad der dækker jeres behov bedst – derfor står vi altid klar til at rådgive og hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning.

TV-overvågning er sjældent et krav fra forsikringsselskabet, men kan komme som supplerende forsikringsforslag. Hos Almsten Sikring anbefaler vi det, da det gør tingene lettere, hvis uheldet skulle være ude.

Integration med alarmsystemer

Du kan nemt integrere din TV-overvågning med et alarm-system, som er programmeret algoritmer, der reagerer på ubudne gæster.

Det gør, at I har mulighed for at forhindre indbruddet inden det sker – videoovervågningen vil verificere, når de dannede områder bliver betrådt, som vil aktivere alarmen. Når en alarm aktiveres modtager I en besked via push-besked eller mail, som gør, at I kan rykke ud i god tid. En anden mulighed er, at I kan koble alarmen til en kontrolcentral og så kan de håndtere det. 

Forretningsovervågning med Business Intelligence

Business Intelligence er opsatte kameraer i forretningen, som måler på forskellige parametre, hvilke kan justeres alt efter jeres behov. De kan blandt andet måle på parametrene: køn, alder, farver, områder m.m.

Det kan hjælpe jer og jeres forretning på mange områder – det kan blandt andet hjælpe med optimering, da I har mulighed for at trække statistikker og analyser.

En måling af hvor kunderne opholder sig mest, kan hjælpe jer med flytte produkterne, så de får den rigtige placering i butikken i forhold til eksempelvis dækningsbidrag. Det giver også en opsalgsmulighed til leverandører og samarbejdspartnere.

Et eksempel på Business Intelligence er Dahua FlowControl, som er et nemt, simpelt og overskueligt system. Det er opsætning af kameraer og en visuel skærm i butikken, så I og medarbejderne samt kunder altid kan se, hvor mange der opholder sig derinde og tage stilling til om de kan gå ind.

Med Dahua FlowControl kan vi nemt justere antal tilladte personer i butikken og tilføje lyd, så medarbejderne let kan holde overblik. Skærmene kan både sættes på væg, standere, vendes lodret og vandret.

Følg din videoovervågning

Med de fleste af vores video-løsninger kan du let og smart følge din videoovervågning på nettet.

Har du flere kameraer tilknyttet, kan du se dem alle.

Optagelserne gemmes, så du let kan finde og overlevere dem til politiet, hvis det mod forventning skulle blive nødvendigt.

Certificeringer

Vi er ISO-9001-certificeret og vores alarmsystemer er F&P-godkendte (Forsikring & Pension). En F&P-godkendelse betyder, at forsikringsselskaberne har godkendt alarmen og dermed dækker, hvis uheldet skulle være ude.

Derudover er vi Dahua-certificeret, som gør, at vi har direkte kontakt til producenten og dermed adgang til den nyeste viden om produkterne.

En intelligent løsning til jeres behov

Har du brug for en ny erhvervsalarm eller skal den gamle udskiftet?

Hos Almsten Sikring tilbyder vi kundetilpasset løsninger med de bedste produkter på markedet og et arbejde udført i høj kvalitet – kontakt os til en uforpligtende snak.

Telefon: 70 25 22 51

Mail: as@almstensikring.dk