TV-OVERVÅGNING MED ITV-ANLÆG

Hvis man vil have det godt, skal man føle sig tryg. Går man og er bange for at modtage ubudne gæster i ens virksomhed, butik eller hjem, kan det være en god idé at få installeret TV-overvågning med et ITV-anlæg.

​TV-overvågning minimerer risikoen for tyveri, indbrud, hærværk og overfald, men gør det også nemmere at finde frem til gerningsmanden, hvis uheldet alligevel skulle ske. TV-overvågning kan derved være med til at skabe en tryggere hverdag for dig og dine eventuelle medarbejdere.

videoovervågning
Vi tilbyder forsikringsgodkendt TV-overvågning

Almsten Sikring er et overvågningsfirma, der tilbyder smart TV-overvågning til virksomhedsejere og privatkunder i blandt andet Århus, Hadsten, Skanderborg og Randers, men også andre dele af Østjylland.

​Vi har stor erfaring inden for området for TV-overvågning og forstår vigtigheden i, at alle skal føle sig trygge. Derfor gør vi kun brug af det bedste udstyr inden for TV-overvågning. Dertil kommer, at udstyret er ISO9001-certificeret og F&P-godkendt (Forsikring & Pension). Desuden kan vores erfarne medarbejdere montere det korrekt.

videoovervågning2
​Når du har TV-overvågning kan du følge med på nettet

Vi er bevidst om, at alle vores kunder er forskellige og har forskellige behov. Derfor skræddersyr vi vores TV-overvågning efter hver enkelt kundes behov. De fleste af vores løsninger giver mulighed for, at du kan se, hvad der sker i virksomheden eller i dit hjem, uanset hvor du er. Du skal blot gå på nettet, så kan du se alle skærmene.

KONTAKT ALMSTEN SIKRING

Vi arbejder således i høj kvalitet og finder de bedste løsninger til dig, uanset hvad dit behov måtte være.
Kontakt os på telefon 70 252 251eller send en mail på as@almstensikring.dk​, så finder vi en løsning, der passer til dig, hvorpå vi sender et uforpligtende tilbud.