Bookhus Booking

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

Booking med adgangskontrol

Få jeres egen bookingportal med domæne, samt administration af bookinger. Med bookingsytemets måneds-, uge- og dags- kalender, får du og kunden hurtigt et overblik over ledige tider. Bookingsystemet er koblet direkte på ADK adgangskontrollen, så lokationen kan være ubemandet. Efter bookingen er gennemført sendes pinkode direkte til brugeren på SMS og i en bookingbekræftelse.

BOOKINGPORTAL

Byg din egen bookingportal med et lækkert design og eget domæne. Bookingportalen giver et brugervenligt bookingflow, der gør det let at fremvise og booke baner, lokaler, ubemandet showrooms, sommerhuset, hotelværelse, Airbnb mv. Ja, mulighederne er mange.

QR kode booking
Prøv selv at lave en demobooking her - Klik eller scan QR koden

KALENDER - UGEVISNING

Bookingkalender med måneds- og ugevisning gør det let at zoome ind på den enkelte uge og finde en ledig tid. Farvemarkeringer viser, hvor der er optaget. Har du flere lejemål på samme lokation, kan disse vises samtidigt, så brugeren let kan booke der, hvor der er ledigt.

Bookhus Booking
Bookhus Booking

DØRKODE SENDES MED SMS

Dørkoden til bookingen sendes direkte til brugeren, der har booket banen. Der kan kobles flere døre på samme booking, så brugeren både kan komme igennem en fordør, en dør til banen og et omklædningsrum, med samme dørkode.

Bookhus Booking

CLOUD BASERET ADGANGSKONTROL

ACT365 gør det muligt at administrere dit adgangskontrolsystem fra hvor som helst, når som helst. Du behøver ikke en lokal server eller en pc med softwaren, da løsningen
administreres via en webportal.

Bookhus Booking

KONTAKT OS

HAR DU BRUG FOR Et bookingsystem, ELLER SKAL DEt GAMLE UDSKIFTEs?

Vi hos Almsten Sikring står klar til at hjælpe dig – med vores bookingsystem får du de bedste produkter på markedet og et arbejde udført i høj kvalitet.