ADGANGSKONTROL

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

Adgangskontrol

Skab tryghed og sikkerhed i din virksomhed – med en adgangskontrol kan du let holde styr på, hvem der kommer og går, hvor og hvornår i din virksomhed. Ligeledes er dørene altid låst for uønskede personer.  

De fysiske nøgler erstattes med elektriske nøglebrikker, når du investerer i en adgangskontrol, så du og dine medarbejdere ikke længere kan låse jer selv ude og dermed sparer du penge på en låsesmed. 

Siemens Aliro - brugervenlig adgangskontrol

Hos Almsten Sikring tilbyder vi det brugervenlige system fra Siemens Aliro, som har kombineret 30 års erfaring med nyere internet-teknologi. 

Vælg Siemens Aliro og få en lang række fordele 

  • Du har mulighed for real-time overvågning og administration fra din smartphone, så du kan se hvem kommer og går, aktivere og deaktivere alarmer, låse og låse døre op og giv adgang til brugere.  
  • Har du svært ved teknikken? Så frygt ej, Aliro software guider dig trin for trin gennem alle ledelsesopgaver – lige fra tilføjelse af ny bruger til skiftende adgangstilladelser. Alle bliver nemt en ekspert. 
  • Aliro webbaserede software kan betjenes via enhver enhed med internetforbindelse, hvilket giver stor fleksibilitet til at betjene og administrere Aliro overalt. 
  • Derudover er ​Aliros displays skarpe og let at læse – med et klart sprog, der forenkler din ledelsesopgaver. 

 

Du har aldrig været mere i kontrol end med dit nye Aliro-system.  

DOWNLOAD BROCHURE

SE VIDEO

En adgangskontrol efter din og din virksomheds behov

Hos Almsten Sikring tager vi gerne en dialog med dig og behovsafdækker, så vi sammen finder den løsning der matcher dit behov. 

Skulle dit behov udvikle sig i fremtiden, så har du altid mulighed for at udvide – Siemens Aliro-system har ingen begrænsninger. 

Kontakt Almsten Sikring

Overvejer du en adgangskontrol, så kontakt os i dag og få en snak om dine muligheder.  

Vi hjælper gerne med opsætning og sørger for, at det hele virker.  

Telefon: 70 252 251 

Mail: as@almstensikring.dk