TYVERIALARM ERHVERV

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

TYVERIALARM ERHVERV – RING TIL OS I DAG PÅ 70 252 251

Her hos Almsten Sikring har vi mange års erfaring indenfor erhvervs tyverialarmer, derfor får du som erhvervs kunde ikke blot et kvalitets produkt, men også en rigtig god service samt en udbyder med erfaring indenfor blandt andet opsætning og montering af produktet. Vi tilbyder flere forskellige pakkeløsninger, men det enkelte valg er helt op til dig! Vi sikre dig dog at uanset hvilken pakke du vælger, så er produktet i høj kvalitet. Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, råder og vejleder vi dig naturligvis, du skal blot kontakte os.

erhvervsalarm almsten sikring

STØRRE TRYGHED MED EN ERHVERVS TYVERI ALARM

Indenfor erhvervs tyverialarmer kan vi blandt andet tilbyde dig øget sikkerhed, øget tryghed samt en løsning som dækker alle dine behov. Derfor får du også en større tryghed når du forlader kontoret eller butikken, med en erhvervs tyveri alarm.

I grundpakkerne som medfølger til alle produktrene medfølger blandt andet alarmcentral med GPS modul, indbygget betjeningsmodul, indbygget sirene, rumføler med fotokamera, og meget andet. Derudover som basis får du her hos os uanset hvilket produkt du vælger minimum følgende med i pakken om måneden:

​kontrolcentral med GPS modul, dataforbrug på SIM kort, overvåget transmission, webmodul til kontrolcentral. Her til følger så ekstra ydelser des dyre abonnement du vælger. Herudover kan du så til vælge et dyre produkt, eller du kan vælge at tilføje ekstra ydelser mod en merbetaling pr måned.

VI SKRÆDDERSYR DIN TYVERIALARM SÅ DEN PASSER TIL DIG​

Vi tilbyder derfor et erhvervs tyveri alarmsystem som sikre dig mod ubudne gæster i din butik eller på dit kontor, et alarmsystem som hjælper med at bekæmpe svind, og som giver dig og dine medarbejdere en lettere hverdag på arbejdet.

​Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og til at bekæmpe indbrudstyvene sammen med dig!

KONTAKT OS

HAR DU BRUG FOR EN NY ERHVERVSALARM ELLER SKAL DEN GAMLE UDSKIFTET?

Vi hos Almsten Sikring står klar til at hjælpe dig – med vores alarmsystem til erhverv får du de bedste produkter på markedet og et arbejde udført i høj kvalitet.