Almsten Sikring logo

TRÅDLØS ALARM

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

TRÅDLØS ALARM – RING TIL OS I DAG PÅ 70 252 251

Ønsker du en alarm i hjemmet som er overskuelig og uden ledninger som skal tilsluttes til alle enheder? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Almsten Sikring tilbyder vi alle vores kunder trådløse alarmsystemer som er enkle og uden ledningstræk gennem hele huset. Alle vores trådløse alarmer er naturligvis af yderst høj standard og vi er certificeret indenfor området. Vi tilbyder trådløse alarmer fra 4 zoners dækning og optil 256 zoners dækning, derfor kan vi både tilbyde private hjem et trådløst alarmsystem samt virksomheder et trådløst alarmsystem. Når du køber et trådløst alarmsystem her hos os, leverer og installerer vi naturligvis systemet så det hele fungerer som det skal. Derfor skal du, når du køber et trådløst alarmsystem her hos os ikke gøre andet end, at vælge hvilken pakkeløsning du ønsker samt hvilket abonnement du ønsker.

trådløs alarm almsten sikring

Vi er specialister indenfor trådløse alarmer og dertil kan vi også tilbyde yderligere løsninger som tågesikring, trygheds- og overfaldsalarmer, AIA systemer, integreret AIA og ADK systemer samt tekniske alarmer. Sammen med dig kombinerer vi de systemer du har brug for, så du får det bedste og mest optimale produkt stillet til din sikkerhed.

​Med et trådløst alarmsystem slipper du for at skulle have synlige ledninger hængende fra enhederne, eller for at skulle fræse ledningerne ind i væggen. Dette gør det naturligvis mere enkelt at montere og det syner pænere i dit hjem. Du skal ikke tænke på installationen, dette sørger vi for når du har bestilt dit nye trådløse alarmsystem her hos os. Derudover overtager vi gerne overflytninger fra andre selskaber, og her skal du heller ikke selv gøre noget. Vi sørger for overflytningen og dette helt uden beregning.

​Kontakt os i dag for et uforpligtigende tilbud på et trådløst alarmsystem, sammen finder vi den bedste løsning til netop dit behov!

KONTAKT OS