TYVERISIKRING

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

TYVERISIKRING SKABER TRYGHED I HVERDAGEN

Tyveri, men især indbrud og hærværk, er en kedelig hverdagsoplevelse for mange virksomheder.  Visse ting kan erstattes, men uerstattelige ting kan også blive stjålet. Og selv om ting kan erstattes, så kan det koster meget tid og mange penge for en virksomhed at finde ud af, hvad der er stjålet. Derfor bør du stærkt overveje brugen af tyverisikring.

Tyverisikring nedsætter risikoen for tyveri, indbrud og hærværk, hvilket derved øger trygheden, især når man ikke er til stede. Dertil kommer, at tyverisikring også kan bruges som sikkerhed imod overfald, især når man selv eller personalet er alene i de mørke timer,

Almsten Sikring alarmskilt

VI TILBYDER AIA-ANLÆG SOM EFFEKTIV TYVERISIKRING

Almsten Sikring er et sikkerhedsfirma med speciale i alarm- og overvågningssystemer. Vi tilbyder tyverisikring til virksomheder i hele Danmark.

Vi har flere forskellige løsninger til tyverisikring, som du kan benytte, udover du bør have en robust hoveddør og nogle solide vinduer. Det yderste sikkerhedsværn ved en tyverisikring kan være tilkøbsprodukter som glasbrudsdetektorer samt vindues- og dørkontakter. Desuden kan udvendige og indvendige sirener stresse tyven og måske jage den ubudne gæst på flugt. Indvendig tyverisikring kan bestå af rumfølere, der er med eller uden fotoudstyr.

​GODKENDT TYVERISIKRING AF HØJESTE KVALITET

Vi kan levere og installere alle de foranstaltninger inden for tyverisikring, som du behøver og ønsker, og vores produkter er altid af højeste kvalitet, eftersom vi kun ønsker tilfredse kunder. Derfor er vi også ISO9001:2015 certificeret, og vores tyverisikring er F&P-godkendt (Forsikring & Pension, der tidligere hed Skafor).

KONTAKT OS

Overvejer du at få installeret tyverisikring, kan du med fordel kontakte os på telefon 
70 252 251 eller send en mail på as@almstensikring.dk. Vi er altid klar til at få en snak omkring tyverisikring og om dine muligheder for større tryghed.