ERHVERVSALARM

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

ERHVERVSALARM TIL VIRKSOMHEDER OG BUTIKKER

En smart erhvervsalarm giver mere tryghed og sikkerhed i virksomheden, herunder i en butik, hvor der kan ske tyveri, hærværk og overfald i åbningstiden.

​Både i dag- og nattetimerne vil en erhvervsalarm sikre både virksomhed og medarbejderne, således de kan føle sig mere trygge, når de er på arbejde, hvilket vil give en større arbejdsglæde. Men du vil også være bedre sikret imod indbrud, når I har fri.

erhvervsalarm almsten sikring

VI TILBYDER ENHVER FORM FOR AIA-ANLÆG SOM ERHVERVSALARM

Almsten Sikring er et overvågnings- og alarmfirma med mange års erfaring inden for tyverialarmer, herunder AIA-anlæg som erhvervsalarm. Vi tilbyder vores tyverialarmer til virksomheder og butikker i blandt andet Randers, Århus og Djursland, hvor vi har monteret alarmer for mange små og store virksomheder

​Vi kan tilbyde en erhvervsalarm, der dækker op til 256 zoner, hvilket betyder, at den også kan bruges til større virksomheder med flere lokationer. Vi er kort sagt specialister på området, og derfor er vi også ISO9001-certificeret, ligesom vi bruger F&P-godkendte alarmer (Forsikring & Pension, der tidligere hed Skafor).

VI KAN TILBYDE EN ERHVERVSALARM I FORSKELLIGE PAKKELØSNINGER

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, men tilbyder som basis en alarmcentral med et GPS-modul, indbygget betjeningspanel, indbygget sirene, fjernbetjening, dør- eller vindueskontakt, rumføler med fotokamera, backup-batteri, installation samt alarmskifte. Dertil kommer en lang række ekstratilbehør.

​Med en erhvervsalarm fra Almsten Sikring er du altid sikker på, at arbejdet er udført i høj kvalitet, og at du får de bedste produkter på markedet.

KONTAKT OS

Overvejer du at få ny erhvervsalarm eller få udskiftet en gammel, står vi hos Almsten Sikring klar til at give dig en erhvervsalarm i høj kvalitet. Vores mål er altid fuld kundetilfredshed. Du kan kontakte os på telefon 70 252 251 ​eller send en mail på as@almstensikring.dk​, hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud på en tyverialarm.