Almsten Sikring logo

VIDEOOVERVÅGNING

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

VIDEOOVERVÅGNING SKABER TRYGHED

tv overvågning | butiksovervågning

Det er ikke rart at være utryg. Og hvis man hele tiden føler, at man skal være på vagt, kan det være irriterende i længden, ligesom det kan blive en hæmsko i hverdagen, hvis man ligefrem er nervøs for at forlade sin forretning, eller sit hjem, af frygt for at komme tilbage til indbrud og hærværk.

​Derfor er videoovervågning med et ITV-anlæg en rigtig god idé, hvis man ønsker større tryghed og ekstra sikkerhed. Det er nem løsning, der kan sikre din virksomhed eller ejendom imod indbrud og hærværk, ligesom det er en ekstra sikkerhed imod overfald i for eksempel en butik. Men det er vigtigt, at din videoovervågning er korrekt opsat og er et anerkendt system.

videoovervågning

VI TILBYDER SMART VIDEOOVERVÅGNING TIL ALLE

Almsten Sikring er et alarm- og overvågningsfirma, der tilbyder smarte løsninger til videoovervågning i virksomheder, men også i private boliger i blandt andet Hadsten, Randers, Århus og Skanderborg.

​Vi har mange års erfaring på området inden for videoovervågning og har dygtige medarbejdere, der ved, hvordan kameraerne skal monteres korrekt. Dertil kommer, at vores videoovervågning er både ISO9001-certificeret og F&P-godkendt (Forsikring & Pension).

tv overvågning |butiksovervågning

VI SKRÆDDERSYR LØSNINGER INDEN FOR VIDEOOVERVÅGNING

Vi har et stort kendskab til produkterne på markedet og gør kun brug af de bedste kameraer. Men vores kunder er ikke ens, og derfor skræddersyr vi løsninger til vores kunde. Vi har mange overvågningspakker med forskellige kameraer, der kan tilpasses alle behov.

​En videoovervågning fungerer på den måde, at optagelserne lagres, og sker der noget, så kan optagelsen nemt findes og overbringes til politiet med henblik på at identificere tyvene eller voldsmændene.

KONTAKT OS

Kontakt os på telefon 70 252 251 ​eller send en mail på as@almstensikring.dk​, hvis du vil høre mere om en løsning på videoovervågning til din virksomhed eller dit hjem.