BUTIKSOVERVÅGNING

Skræddersyede løsninger

Komplet sikkerdssystem

Alarmcentral

Kundetilpassede sikringsløsninger

BUTIKSOVERVÅGNING SKABER TRYGHED

tv overvågning | butiksovervågning

Tyveri, indbrud og overfald i en butik er en risiko, hvis man har en butik. Og uanset hvad butikken sælger, kan det få menneskelige omkostninger, ligesom det kan koste mange penge og meget tid, hvis det sker.

​Butiksovervågning med et ITV-anlæg nedsætter risikoen for tyveri, indbrud, hærværk og overfald, ligesom du vil sikre dig dokumentation over forløbet, herunder billeder af gerningsmændene. Dette skaber mere tryghed i hverdagen, både når der er medarbejdere i butikken, og når alle har fri.

videoovervågning

VI TILBYDER ITV-ANLÆG TIL BUTIKSOVERVÅGNING

Almsten Sikring er et sikkerhedsfirma med mange års erfaring inden for overvågning og med speciale i alarm- og overvågningssystemer. Vi tilbyder butiksovervågning og effektive alarmsystemer til butikker og forretninger i blandt andet Randers, Djursland og Århus.

​Vi tilbyder mange forskellige løsninger inden for butiksovervågning med kameraer, monitorer og lagring af optagelser samt en bred vifte af ekstraudstyr. Vores basisløsninger giver adgang via internettet, så du kan overvåge din butik eller forretning, uagtet hvor du er. Dette giver dig en optimal tryghed og sikkerhed.

tv overvågning |butiksovervågning

EFFEKTIV BUTIKSOVERVÅGNING MED DET BEDSTE UDSTYR

Vi forstår vigtigheden af effektiv og stabil overvågning, og derfor gør vi kun brug af de bedste produkter på markedet, ligesom vi har dygtige medarbejdere, der kan installere en butiksovervågning korrekt. Vi er naturligvis ISO9001-certificeret, ligesom vores sikkerhedsudstyr er F&P-godkendt (Forsikring & Pension).

​Hvis du har haft tyveri, indbrud eller overfald i din forretning, eller hvis du blot vil nedsætte risikoen, er vores butiksovervågning en effektiv løsning. Vi kan skræddersy en sikkerhedsløsning efter dine individuelle behov og ønsker, eftersom vores mål er fuld kundetilfredshed.

KONTAKT OS

Vi sender dig gerne et uforpligtende tilbud på et ITV-anlæg til overvågning, hvis du kontakter os på telefon 70 252 151 ​eller send en mail på as@almstensikring.dk​.