Flådestyring med GPS optimerer din forretning

Flådestyring med GPS er et system, der benyttes til at lokalisere, hvor et køretøj er, samt hvornår det er startet og stoppet, men også hvilke hastigheder det har kørt.

Kørselslederen får overblik med flådestyring

​Flådestyring kan derved benyttes af en kørselsleder eller enhver anden administrativ medarbejder for at kunne se, hvor det nærmeste køretøj er henne. Det kan være i forhold til en eventuel ny opgave, hvor det er praktisk at vide, hvem der er tættest på, og hvem der bedst kan påtage sig opgaven. Derfor er flådestyring så effektivt.

Din flådestyring kan give dig vigtig dokumentation

​Det er muligt at tilkøbe ekstra produkter til sin flådestyring, hvilket for eksempel kan være at kunne aflæse brændstof. Og hvis der køres med for eksempel følsomme levnedsmidler eller medicin, kan der tilknyttes en temperaturalarm til ens flådestyring, så du kan overvåge alle køle- og frostrum. Denne form for flådestyring kan benyttes som dokumentation over for leverandøren i forhold til dennes kvalitetskontrol, men også i forhold til en tvist omkring temperaturforhold.

Styring med briksystem​

Vi kan endvidere tilbyde et briksystem til din flådestyring. Dette kan identificere, hvem der sidder i bilen. Desuden kan du indstille det til, at køretøjet kun kan starte, hvis brikken er registreret. Flådestyring handler med andre ord om at få dokumentation for, hvad der sker ude på landevejene, men også for at kunne optimere alle kørende opgaver.

KONTAKT OS

Kontakt Almsten Sikring, hvis du ønsker en bedre dokumentation og en optimering af din kørsel med flådestyring. Ring på telefon 70 252 251eller send en mail på as@almstensikring.dk for at aftale et møde, hvor vi taler os frem til, hvilken løsning inden for flådestyring der passer bedst til din forretning. Vi er naturligvis ISO9001-certificeret.