​Telefon 70 252 251
Almsten Sikring Lerbakken 64 DK-8410 Rønde

 

PERSONDATA- OG COOKIEPOLITIK 

Almsten Sikring ApS tager din databeskyttelse alvorligt. Da Almsten Sikring ApS behandler persondata, har vi vedtaget denne privatlivspolitik, som beskriver, hvordan vi behandler dine data.

 

Almsten Sikring ApS er dataansvarlig for de oplysninger vi indsamler om dig. Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre det med mail til: as@almstensikring.dk eller telefonisk: 70 25 22 51.

 

 

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags data, som kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du benytter vores kontaktformular. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, salg af produkter, referat af samtaler, mail korrespondance og beskeder modtaget via hjemmeside.

 

  

Formål

Oplysningerne bruges til at besvare din henvendelse til os og levere de services, som du har efterspurgt.

 

 

Data holdes ajourført

Vores service er afhængig af, at dine oplysninger er korrekte og opdateret. Du bør derfor oplyse os om væsentlige ændringer i dine data, når det sker. Hvis Almsten Sikring bliver opmærksomme på at dine data ikke er korrekte, opdaterer vi oplysningerne og giver dig besked om det. 

 

Periode for opbevaring 

Vi sletter oplysninger om dig, når de ikke længere er nødvendige.

 

Almsten Sikring følger generelt den opbevaringsfrist, som gælder efter bogføringsloven og øvrig lovgivning. For at sikre korrekt håndtering  kundeforhold, reklamationssager og garantiforpligtigelser, har Almsten Sikring vurderet, at det er nødvendigt at opbevare oplysninger i op til 5 år efter et forretningsforhold er ophørt.

 

Datasikkerhed

Almsten Sikring ApS har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, bliver offentlig tilgængelig, bliver ødelagt eller kommer til kendskab hos uvedkommende, misbruges eller behandles i strid med lovgivningen.

Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være en risiko for, at andre ulovligt indhenter dine oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Dataminimering

Vi opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at levere og opfylde vores services i forbindelse med dig. 

 

 

Videregivelse af persondata

Informationer om din brug af Almsten Sikrings hjemmeside f.eks. hvilke annoncer som du klikker på, køn, alderssegment og geografisk placering m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er tilgængelige. Du kan se hvilke tredjeparter, det omhandler, i afsnittet om Cookies. Oplysningerne anvendes til måle trafikken på Almsten Sikrings hjemmeside.

Vi anvender kun databehandlere i EU og lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Cookies

Almsten Sikring bruger på hjemmesiden i perioder cookies for at forbedre hjemmesidens indhold. Cookies indsamler oplysninger om din brug af hjemmesiden. Det drejer sig f.eks. om køn, alderssegment, geografisk placering, og hvilke annoncer du klikker på. De anvendte cookies giver ikke Almsten Sikring adgang til at se præcist, hvad hver enkelt person har foretaget sig på hjemmesiden. Med cookies kan Almsten Sikring f.eks. ikke se, hvornår og hvad du har klikket på hjemmesiden, eller hvilken alder du har.

Cookies gemmes på din computer, mobil eller lignende med det formål at udføre statistik. Cookies indeholder ikke skadelig software som f.eks. virus.

 

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du slette dine cookies og undgå at bruge hjemmesiden.

Almsten Sikring bruger bl.a. cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.

 

Du kan slette og blokere cookies med din internet browser. Bruger du forskellige browsere, skal du slettet cookies i alle sammen. Se evt. vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering/).

 

Cookies fra Google Analytics kan fravælges på: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Du kan herved risikere, at hjemmesiden måske fungerer mindre godt for dig.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke data Almsten Sikring opbevarer om dig, hvor de stammer fra, og hvad de anvendes til. Du kan også få oplyst, hvor længe oplysningerne gemmes, og hvem oplysningerne videregives til. 

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, som vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til beskyttelse af andre personers persondata og forretningshemmelig-heder.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder skal du henvende dig til os. Kontaktoplysninger findes på Almsten Sikrings hjemmeside.

Du har ret til at få rettet de oplysninger, som vi opbevarer om dig, hvis de er unøjagtige. Du skal henvende dig til Almsten Sikring og oplyse, hvilke oplysninger er forkerte.

I tilfælde af at du har givet et samtykke til opbevaring af persondata, er Almsten Sikring forpligtiget til, at slette oplysningerne, såfremt du trækker samtykket tilbage. Det gælder dog ikke de oplysninger, som lovgivningen påbyder Almsten Sikring at opbevare.

 

Du kan bede om at få slettet dine data, hvis de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Almsten Sikring indhentede dem til. 

Hos Datatilsynet kan du indgive en klage, såfremt du mener, at Almsten Sikring opbevarer og/eller behandler dine oplysninger på en ulovlig måde. Du bør dog kontakte Almsten Sikring inden for at undgå misforståelser m.m.

Såfremt du henvender til Almsten Sikring og anmoder om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi din anmodning hurtigst muligt. Vi sletter eller ændrer dine data såfremt betingelserne er opfyldt.

Du kan gøre indsigelse mod Almsten Sikrings behandling af dine persondata ved at bruge kontaktoplysningerne på Almsten Sikrings hjemmeside. Hvis din indsigelse er berettiget, vil Almsten Sikring sørge for at ophøre behandlingen og evt. opbevaringen af dine persondata, såfremt det ikke er i strid med lovgivningen.

 

Almsten Sikring sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige til det formål, som de er gemt til.

Denne hjemmeside ejes af Almsten Sikring ApS, Lerbakken 60, 8410 Rønde. CVR-nr.: 37828920.